04
Μαρ

Καινοτομία και ευελιξία

Η DtL αναζητά συνεχώς νέα προϊόντα και ερευνά τις ανάγκες της αγοράς και των πελατών της έτσι ώστε να προσφέρει σύγχρονες λύσεις και καινοτόμα προϊόντα που προσφέρουν αξία στην εταιρεία.

Η πολιτική της εταιρείας είναι να παρέχει υπηρεσίες με ανταγωνιστικές τιμές και να εξυπηρετεί τον πελάτη στο τεχνικό τομέα. Οι υποστήριξη μετά την πώληση γίνεται κυριότερος στόχος της innocentric IT Consulting.

Η ανάπτυξη των προϊόντων της εταιρείας προσπαθεί να ευθυγραμμιστεί σε μια πιο φιλική και πράσινη λογική. Η ανάλυση των απαιτήσεων λογισμικού περιλαμβάνει περιβαλλοντικές πτυχές όπως για παράδειγμα η χαμηλή κατανάλωση ρεύματος(εξοικονόμηση ενέργειας) η αποφυγή άσκοπης χρήσης έντυπων εγγράφων(στροφή στη ηλεκτρονική ενημέρωση) κτλ.

Εκτύπωση
04
Μαρ

H φιλοσοφία της DataLogic

Προσπαθούμε να γίνουμε μια καταξιωμένη εταιρεία στο κλάδο των Τ.Π.Ε στην Ελλάδα. Σκοπός μας είναι νέες ιδέες και νέο λογισμικό που σκοπό θα έχουν πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Αποσκοπούμε να προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες πρακτικές για το πελάτη και το όραμα μας είναι η πλήρης  ικανοποίηση των πελατών.

Η εταιρεία από τα πρώτα της βήματα συνεχώς αναζητά νέες επιτομές στην τεχνολογία στους κλάδους δραστηριοποίησης της. Η ανάπτυξη νέων προϊόντων και η βελτιστοποίηση των ήδη υπαρχόντων προϊόντων λογισμικού είναι μόνιμος στόχος της. Η εταιρεία δίνει κατευθυντήριες στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. παρέχει πολλούς πόρους στην έρευνα και ανάπτυξη των προϊόντων της.

Εκτύπωση
04
Μαρ

Αποτύπωμα της DataLogic

Η Datalogic είναι μια εταιρεία εμπορίας και ανάπτυξης συστημάτων πληροφορικής. Εδρεύει στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας και δραστηριοποιείται στο τομέα της πληροφορικής από το 1980. Κύρια απασχόληση της είναι η ανάπτυξη λογισμικού για το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Έχει κατασκευάσει αρκετά προϊόντα όπως είναι η μηχανοργάνωση εταιρειών μικρού και μεσαίου μεγέθους(λογισμικό για την αποθήκη, πελατολόγιο, ERP, CRM κλπ). Επίσης έχει κατασκευάσει λογισμικό για συγκεκριμένες ανάγκες εταιρειών και δημόσιων φορέων. Είναι μια εταιρεία που απασχολεί δραστήριο και δημιουργικό προσωπικό . Η εταιρεία πετυχαίνει να βρίσκεται στο κέντρο των εξελίξεων στο τομέα της πληροφορικής με την ανάπτυξη λογισμικού που συμβαδίζει με τις εξελίξεις και τις ανάγκες της εποχής .

Πέρα από την δραστηριοποίηση της σε προϊόντα λογισμικού η εταιρεία ασχολείται με εγκαταστάσεις αυτοματισμών σε κτίρια( Building Management Systems) όπως επίσης και αυτοματισμούς εργοστασίων(SCADA).

Η εταιρεία δημιουργεί ένα φιλικό περιβάλλον και είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των πελατών της.

Εκτύπωση

Συνεργάτες

©2012 DataLogic A.E. /Συστήματα Πληροφορικής. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Το περιεχόμενο που παρέχεται απο τον Ιστότοπο ανήκει αποκλειστικά στη DataLogic.Ολες οι φωτογραφίες,το περιεχόμενο και το υλικό (C) στους αυθεντικούς συγγραφείς.