Μαρ
04

Αποτύπωμα της DataLogic

Εκτύπωση

Η Datalogic είναι μια εταιρεία εμπορίας και ανάπτυξης συστημάτων πληροφορικής. Εδρεύει στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας και δραστηριοποιείται στο τομέα της πληροφορικής από το 1980. Κύρια απασχόληση της είναι η ανάπτυξη λογισμικού για το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Έχει κατασκευάσει αρκετά προϊόντα όπως είναι η μηχανοργάνωση εταιρειών μικρού και μεσαίου μεγέθους(λογισμικό για την αποθήκη, πελατολόγιο, ERP, CRM κλπ). Επίσης έχει κατασκευάσει λογισμικό για συγκεκριμένες ανάγκες εταιρειών και δημόσιων φορέων. Είναι μια εταιρεία που απασχολεί δραστήριο και δημιουργικό προσωπικό . Η εταιρεία πετυχαίνει να βρίσκεται στο κέντρο των εξελίξεων στο τομέα της πληροφορικής με την ανάπτυξη λογισμικού που συμβαδίζει με τις εξελίξεις και τις ανάγκες της εποχής .

Πέρα από την δραστηριοποίηση της σε προϊόντα λογισμικού η εταιρεία ασχολείται με εγκαταστάσεις αυτοματισμών σε κτίρια( Building Management Systems) όπως επίσης και αυτοματισμούς εργοστασίων(SCADA).

Η εταιρεία δημιουργεί ένα φιλικό περιβάλλον και είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των πελατών της.

Συνεργάτες

©2012 DataLogic A.E. /Συστήματα Πληροφορικής. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Το περιεχόμενο που παρέχεται απο τον Ιστότοπο ανήκει αποκλειστικά στη DataLogic.Ολες οι φωτογραφίες,το περιεχόμενο και το υλικό (C) στους αυθεντικούς συγγραφείς.